Dnes je 25. 04. 2024, meniny má:

Žiačky AC SPARTY Praha predviedli moderný futbal

Dňa 24. 11.2007 sa v Ivančiciach pri Brne konal halový futbalový turnaj žiačok za účasti šiestich popredných českých týmov (Sparta, Plzeň, Brno, Ostrava, Pardubice, Ivančice, Lanškroun) a štyroch slovenských (Slovan, Humenné, Láb, Ivanka pri Dunaji).

V drese Humenného hrali aj dve naše mušketierky a na podujatí nechýbal člen našej organizácie, ktorého zaujalo  vystúpenie hráčok SPARTY pod vedením trénerky Evi Haniakovej. Mladé  sparťanky  hrali   pekný moderný futbal a  na našej stránke postupne zverejníme video zábery z niektorých zápasov toho podujatia.

Napísaný: 2007-11-25, čítaný 1786x

Komentáre k článku