Dnes je 29. 03. 2024, meniny má:

Účasť mušketierok na WOMENS UMRO CUP, 2

Vďaka veľkému priaznivcovi futbalu z Košíc bolo možné pre členov našej organizácie vstúpiť do jednania s kompetentnými osobami 1. FC Brno o účasti mladých perspektívnych futbalistiek z východu Slovenska na prestížnom turnaji WOMEN´S UMRO CUP 2010.

Keďže myšlienka účasti týchto hráčok na turnaji mala racionálny základ, jednania boli úspešné a mušketierky z východu boli na turnaj pozvané pod tímovým názvom Výber východného Slovenska. Hráčky boli nominované podľa aktuálnej výkonnosti a z oslovených hráčok všetky reagovali kladne, okrem Mimi a Niki, pretože tie mali v čase turnaja skúšky (študujú na vysokej škole) a Andrei, ktorej prajeme aj touto cestou rýchle uzdravenie. Deň pred turnajom oznámili neúčasť Tina a Danka (z rodinných a zdravotných dôvodov).

Piatok 29.1.2010 o 7:00 deň pred turnajom 14 hráčok (podľa futbalovej vekovej kategórií 2 ženy, 9 junioriek, 3 žiačky), traja členovia realizačného tímu, kameraman a samozrejme šofér vycestovali smer Brno. Cesta bola príjemná, taktiež prechádzka Brnom a ubytovanie v štýlovom hotely AVANTI, kde účastníkov turnaja privítali členovia organizačného výboru. Na hotely boli ubytované aj rakúske majsterky SV Neulegbach a slovenské vicemajsterky FK DUSLO Šaľa. Celý deň prebiehal v pohode  a  zakončený bol teoretickou prípravou na samotný turnaj so záverečnou „koláčovou oslavou" narodenín jedného z trénerov.

Napísaný: 2010-02-11, čítaný 1732x