Dnes je 19. 04. 2024, meniny má:

Mušketierky v Slovenskom pohári žien, foto

Futbalová činnosť stropkovského ženského futbalu má aj dlhodobý cieľ, ku ktorému sa systematický približuje.

V tíme mušketierok hrajú prevažne 15-ročné slečny, ktoré pochádzajú z regiónu východného Slovenska a môžu už hrať v kategórií žien. Rodičov všetkých hráčok osobne navštívil predseda správnej rady našej organizácie (je zároveň aj jedným z trénerov mušketierok) a spoločne sa dohodli, že na prvom mieste bude rodina, potom škola a potom futbal. Aj z tohto dôvodu nehrajú mušketierky vždy v najsilnejšej zostave.

Tohto roku sa mušketierky prihlásili do Slovenského pohára žien, aby mohli získavať skúsenosti v kategórií žien.  Prezentované foto zábery nafotil Ing. Laco Lukáč počas stretnutia Slovenského pohára žien ABC CVČ SIN Stropkov - ŠK ŠTICH Humenné.

Napísaný: 2009-08-23, čítaný 1787x